Съпругата на водещия на 120 минути“ Светослав Иванов е изхвърлена от екипа

...
Съпругата на водещия на 120 минути“ Светослав Иванов е изхвърлена от екипа
Коментари Харесай

Жената на Светльо Иванов натирена от bTV

Съпругата на водещия на " 120 минути “ Светослав Иванов е изхвърлена от екипа на Би Ти Ви, където имаше дълъг стаж като кореспондент и публицист. Вяра Деянова към този момент не участва в листата със чиновници на медията, а осведомени разкриват, че напоследък работела на свободна процедура.

Жената на Светльо, която в годините снимаше някои от най-рейтинговите репортажи за малкия екран, а известно време водеше даже утринния блок, не се разбирала по никакъв начин с управлението. Негодуванието й проличава и от изявленията във фейсбук, които са с критичен колорит към някогашните й работодатели. Единственото предаване, което Деянова не си разрешава да оплюва, е това на мъжа ѝ, написа HotArena.

Откакто двамата не работят на едно и също място, хубавицата даже си е наела личен офис наоколо до столичния бул. " Черни връх " и е основала своя компания. Бизнесът й отново бил насочен в медийната сфера и се занимавал с маркетинг, реклама, произвеждане и разпространяване на мултимедийни и аудио-визуални артикули, основаване и ръководство на електронни уеб сайтове и други сходни действия. 

Вяра могла да си разреши сходна случка, защото брачният партньор й е сред най-солидно платените водещи в Би Ти Ви, а заплатата му пораснала още повече, откогато отпред на дирекция " Новини и настоящи излъчвания “, на която Светльо е зависещ, е Антон Хекимян.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР